Известие

Collapse
No announcement yet.

Крушки за късите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крушки за късите

Баси, от както ни задължиха да караме целогодишно на фарове незнам колко пъти сменям крушки. Питам се в колата ли е проблема или в шибаните крушки?...
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС

Нека някой жичкаджия ти провери инсталацията какви ги върши........какви крушки слагаш?

.....и аз така с габарити(предните)....всяка година по един гори......днес си взех един джоб от 50ст и да горят колко си щат.......
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

За три години и половина една на късите, но ги смених и двете понеже имаше разлика и три на габаритите.Карам със светнате фарове откак съм я купил.Около 7-8 лв е ламбата нямам идея каква марка.Виж напрежението на буксата и някой да подаде малко газ.13.7-14.2 не повече.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от jinkata Покажи съобщение
        Баси, от както ни задължиха да караме целогодишно на фарове незнам колко пъти сменям крушки. Питам се в колата ли е проблема или в шибаните крушки?...
        купувай си маркови нормални (не такива с повишен интензитет) крушки - осрам,филипс....
        при монтажа в никакъв случай не пипай балоните с ръце и не ги чисти с нищо.
        постави модул за дневни светлини или лед дневни светлини. така ще избегнеш и бъдещи проблеми с акумулатора.
        точка

Comment

Като крушки за Hella мога да кажа ,че са супер. 2 години съм вече с такава на късите и не е издала багажа... другите за няма 6-7 месеца умират..
          Алфа Ромео 156 1.6 (120 hp) Старата генерация

Comment

Първоначално публикувано от deznam Покажи съобщение
            Като крушки за Hella мога да кажа ,че са супер. 2 години съм вече с такава на късите и не е издала багажа... другите за няма 6-7 месеца умират..
            Подкрепям колегата,от 6 години карам колата,и още в началото ми изгоря лявата,купих Hella,и до ден днешен нямам ядове,а дясната си нямам и идея каква е,но светят еднакво.
            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Хора, дайте съвет за габаритна крушка.... Писна ми някакви филипс по 5лв парчето и през 2-3 месеца са аут....
              Искам да сложа диодни(лед), поне да изкарат малко по дълго....
              Някакви предложения?
              Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

Първоначално публикувано от Spunky Покажи съобщение
                Хора, дайте съвет за габаритна крушка.... Писна ми някакви филипс по 5лв парчето и през 2-3 месеца са аут....
                Искам да сложа диодни(лед), поне да изкарат малко по дълго....
                Някакви предложения?
                Слагай LED и не му мисли. Ще забравиш за проблема.
                На мен ми писна оригиналните и скъпи халогенни габаритни крушки да ми топят цоклите и в крайна сметка да не светят. Сложих си LED крушки от първия срещнат магазин (около 5 лв за чифт) Светят малко по-слабо от оригиналните, но ще надживеят колата.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз сложих Philips габарити, въпреки че ненавиждам марката, просто нямаше други в първия магазин в който отидох и от тогава нямам проблеми. Бех взел първоначално диодни, но чека светеше и самите крушки светеха съвсем леко и при изключени фарове, пак заради чека.

Преди година сменях крушка на късите, взех Osram нормални, защото имаше доста варианти и исках да сменя и 2те, но до другата достъпа е по-труден и се отказах, но крушката е същата и светят еднакво, до сега няма проблем.
                  sigpic

Comment

просто си сложете DRL модул (30% на дългите) и няма да сменяте скоро нищо
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

Пали светлините след стартиране на двигателя. Аз тъй
                      правя и китайките деянат. Преди горих всякакви марки
                      и цени.

Comment

За 3 години две крушки на късите и една габаритна. Последно купих филипс, но винаги както каза колегата по горе винаги след запалване пускам фаровете, не преди това!
                        Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                          просто си сложете DRL модул (30% на дългите) и няма да сменяте скоро нищо
                          МОЛЯ ВИ СЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВЕТЕ!!!
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                            и би ли обяснил защо ?!?
                            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                            Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                              Да защо??? на 20% е идеално светят като къси...

Аз съм с ксенон Луксима и никви проблеми 3 години
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X